Ποιότητα

Οι πολυτελείς γούνες μας σχεδιάζονται και δημιουργούνται με στόχο τη διασφάλιση των υψηλότερων προδιαγραφών για τους πελάτες μας. Οι προηγμένες τεχνικές και ο μεγάλος ενθουσιασμός που είναι εμφανείς στην κατασκευή μας, μας έχουν ξεχωρίσει ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής γουναρικών στον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, η Trassias Furs προμηθεύεται τις πρώτες ύλες της αποκλειστικά από αναγνωρισμένες δημοπρασίες γουνοδερμάτων, οι οποίες τηρούν διεθνείς προδιαγραφές σχετικά με πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, όπως αυτές των ΗΠΑ, του Καναδά, της Σκανδιναβίας, της Δανίας και της Ρωσίας.

Επιπλέον, η Trassias Furs είναι πιστοποιημένη με το σήμα ORIGIN ASSURED, το οποίο σημαίνει ότι κάθε γούνα που φέρει το σήμα OA™ παρέχει στον πελάτη πληροφορίες σχετικά με την προέλευση των γουναρικών που αγόρασε .Επιβεβαιώνει επίσης ότι οι γούνες προέρχονται από μια χώρα στην οποία ισχύουν οι κανόνες και τα πρότυπα ευημερίας που διέπουν την παραγωγή γούνας.

logos
2023 12 trsasiasFURS 8816
el